Iklan Ke Bakal Pelanggan Anda Dengan 1 Klik Sahaja

Zero Skill Teknikal. 100% Gunakan Sofware Automasi Fesbuk Terbaru. Manipulasi Zero Kos Marketing & Tingkatkan Jualan Anda!
Khas Untuk Usahawan, Usahawan Kecil SME, Online Marketers dan Marketing Agencies. Tahniah! Ini Masa Untuk Anda Buat Duit Dengan Jimat Duit!

TAWARAN FBOOM + BONUS MANTAP AKAN TAMAT DALAM MASA… 

TAHNIAH! SILA TONTON VIDEO DIBAWAH INI

DEMO AUTO POST TO GROUP

DEMO AUTO ADD FRIEND

BONUS MANTAP BAKAL ANDA MILIKI...

Bonus 1 : Panduan Duit Video

Duit Video ialah sebuah panduan video bersiri (24 video) dimana diajar didalamnya selok belok bagaimana anda boleh buat duit USD secara pasif dengan hanya membuat video & meng”upload”nya di laman Youtube.

Bagaimana Duit Boleh Terhasil Dengan Letak Video Di Youtube?
Ada dua cara utama yang akan diajar dalam Panduan Duit Video ini iaitu :

1. Melalui Google Adsense
Dengan cara ini, setiap kali penonton video anda di Youtube klik iklan tersebut, anda sebagai pemilik video tersebut akan dapat komisen? Sebab kerana video anda lah, orang tersebut klik pada iklan tersebut. Dan pemilik iklan tersebut bayar kepada Google untuk paparkan kepada pelawat-pelawat Youtube.

2. Melalui Affiliate
Affiliate ialah dimana anda menjadi orang tengah yang mempromosikan produk-produk penjual, dimana anda akan dapat komisen apabila orang melalui produk-produk tersebut melalui link affiliate anda.

Contohnya, anda buat 1 video review tentang sebuah handphone Asus Zen2 lalu anda pun memberikan 1 link affiliate untuk membeli handphone tersebut di Lazada. Jika orang tersebut jadi beli dengan link anda, anda akan dapat komisen.

Anda akan belajar semua teknik ini dalam Panduan Duit Video.

 

Bonus 2 : Panduan Rahsia Income Affiliate

Panduan Rahsia Income Affiliate ni mengandungi lebih 20 video panduan strategi yang proven untuk anda buat duit dengan affiliate.

Antara yang akan diajar ialah:

1. Pengenalan mengenai pemasaran affiliate
2. Kaedah pemasaran melalui personal branding
3. Rahsia otai dan sifu buat duit melalui email
4. Bagaimana menggunakan Facebook ads dan page dengan betul
5. Cara gabungkan penggunakan facebook ads dan blog
6. Bagaimana mencari pelawat yang super targeted dengan custom audience
7. Cara terbaik follow up database
Dan banyak lagi sebenarnya..

Ada lebih 20 video dan akan ditambah dari masa ke semasa bersesuaian dengan perkembangan maklumat.

Bonus 3 : Fiverr Bundle Pack

Nak tahu cara jana USD di fiverr? Fiverr bundle pack ni boleh bantu anda untuk bermula. Dalam bundle pack ini ada 3 panduan utama, iaitu:

1. Jana Income Fiverr Cara Saya – Dalam ebook ni saya share bagaimana saya buat satu servis yang ada permintaan tinggi di fiverr. 

2. Top High Ticket Fiverr Gigs 2021 – saya akan berikan senarai lebih 2000 gigs mahal di fiverr dari 17 kategori. Gigs ini mempunyai senarai reviews (pembeli) yang tinggi. Anda boleh dapat banyak idea jenis gigs yang boleh anda create dan jual di fiverr.

3. 8 Mini Report Teknik Fiverr – Senarai strategi yang saya guna untuk lariskan jualan servis saya di fiverr.

 

Bonus 4 : Clickbank Bundle Pack

Mencari cara terbaik & proven untuk buat duit dengan Clickbank. Saya sediakan pakej bundle Clickbank ini untuk anda.

Dalam pakej ini ada 4 panduan utama, iaitu:

1. Ebook Buat Duit Dengan Clickbank  – Ebook terbaru dari Tuan Nasarudin Miskon. Beliau adalah antara sahabat saya yang sangat konsisten hasilkan income di Clickbank. Anda perlu dapatkan ebook ini kalau nak tahu apa rahsia & teknik yang beliau gunakan.

2. 15 Top Clickbank Product Review. Kini anda tidak ada masalah untuk buat produk review. Ia adalah review 500 words untuk produk-produk hot di Clickbank pada tahun 2020.  

3. Clickbank + Bing Ads Training (English). Video course ini akan explain bagaimana anda boleh promote produk affiliate Clickbank menggunakan Bing Ads (iklan berbayar).

4. High Ticket Jacker (English) – Jika Clickbank + Bing Ads adalah strategi promosi produk clickbank menggunakan iklan berbayar, High Traffic Jacker pula video course bagaimana anda nak promote produk mahal di marketplace international dengan strategi SEO (Search Engine Optimization)

 

Bonus 5 : Video Creator Bundle Pack

Dalam pakej bundle ini anda akan dapat 3 cloud base software untuk hasilkan video untuk tujuan marketing anda.

Software tersebut adalah:

1. Creatofy Video Maker – Commercial License. Creatofy adalah web base video app yang bantu anda untuk create professional & creative video animasi untuk apa sahaja bisnes anda – events, ecommerce, webinar, promo product, special deal dan banyak lagi. Anda boleh memilih mana-mana template video yang tersedia dalam app ini dan edit untuk sesuaikan dengan bisnes anda. Creatofy ini disertakan dengan commercial licence.

2. Mockup Video Maker – Commercial License. MockUp Video Creator juga web base app untuk bantu anda hasilkan pelbagai peranti mockups, produk mockups sebagai penarik untuk video anda. Disediakan template dan fungsi Drag & Drop serta animasi dan video effects pastinya menjanjikan hasil video mockup yang terbaik. 

3. Ecom Video Maker – Commercial License. Ecom Video Maker adalah powerful video maker app untuk create “conversion tested” ecom video menggunakan ready-made video templates untuk sebarang product ecommerce.

 

Bonus 6 : GoNews Site Builder (PRO)

GoNews Site Builder (Versi PRO) adalah cloud based app yang mana anda boleh bina website news anda sendiri hanya dengan beberapa klik sahaja. Tiada hosting atau domain diperlukan. Anda boleh grab news contents yang disediakan dan post spinner akan menulis semula content tersebut menjadi lebih unik.

Anda boleh letak iklan produk produk affiliate atau adsense untuk jana income dari website news anda sendiri.

Ini adalah contoh website news yang saya telah bina menggunakan GoNews ini:

https://inews.gonewscloud.com/

SAYA TIPU! BUKAN 6 TAPI ADA EXTRA LAGI!

Fuhh!… First time saya buat benda ni, unlimited EXTRA BONUS akan ditambah dari masa ke semasa, bukan 3.. bukan 4.. tapi akan sentiasa ditambah selagi offer ini dibuka. Jadi anda akan untung lebih! Bonus page ini akan sentiasa saya update dengan penambahan bonus terbaru. 

Tak nak terlepas? Grab terus offer ini sekarang dan saya akan masuk kan anda dalam list khas untuk terima semua update terkini bonus bonus baru nanti.

 

APA ITU FBOOM?

FBOOM ADALAH SOFTWARE BUSINESS MARKETING KIT UNTUK DI PLATFORM FACEBOOK

Mampu menjimatkan kos iklan, Jimat kan masa anda kerana semua bergerak auto, iklan juga lebih terurus dan yang best boleh tingkatkan jualan dengan Zero Kos Marketing.

Kini Anda Boleh Post Iklan Di Multi Group, Auto Join Group, Auto Add Friend & Hantar Inbox Message Kepada Rakan Dengan Mudah Tanpa Halangan Dan Semudah ABC. Automasikan Bisnes Anda Sekarang! Software yang patut dimiliki oleh semua peniaga.

7 FUNGSI UTAMA FBOOM:

NAK DAPAT SEMUA BONUS KAT ATAS?

Ikut simple step di bawah ni…

1. Dapatkan software FBOOM dari LINK INI

2. Lengkapkan pembelian anda.

3. Saya akan emaikan akses bonus kepada anda dalam masa 24 ke 48 jam selepas pembelian.

Terima kasih!

(C) All Rights Reserved.

 www.marketingbunk.com  | Privacy Policy | Terms & Conditions | Contact Us