BONUS EXTRA PERCUMA UNTUK ANDA SEKARANG.

Khusus Untuk Anda Yang Terjejas Pendapatan Ketika PKP..

Hari Ini Saya Bongkarkan Strategi Yang Terbukti Berkesan & Mudah Untuk Anda Jana Income $140.75 Sehari

Tanpa Simpan Stok Produk & Tanpa Produk Sendiri

Belajar buat income USD ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) & anda boleh lakukannya dari rumah sahaja.

TAWARAN AFFILIATEXUSD + BONUS MANTAP AKAN TAMAT DALAM MASA… 

TONTON VIDEO KAT BAWAH NI...

Apakah Panduan AffiliateXUSD?

AffiliateXusd ialah panduan strategi affiliate marketing yang sahabat saya – Tuan Rashvin gunakan setiap hari untuk jana komisen serendah $140.75. Dalam panduan ni anda akan diajar mengenai: 

Apakah Kelebihan Panduan Ini?

Panduan AffiliateXUSD ni fokus pada affiliate platform apa?

Panduan AffiliateXUSD akan fokus kepada 2 affiliate platform yang sangat popular, iaitu:

Namun anda boleh juga apply teknik yang sama untuk marketplace Clickbank dan affiliate tempatan.

Berikut adalah satu produk tempatan yang saya promote menggunakan teknik yang sama seperti AffiliateXUSD:

Bagaimanakah kaedah promosi affiliate yang akan diajar?

Dalam panduan ini, kaedah berbayar akan diajar iaitu melalui Google Ads

Ada ke kos-kos lain yang diperlukan untuk bermula?

Ya, ada. Oleh kerana kaedah promosi adalah  melalui kaedah berbayar – paid ads menggunakan Google Ads, maka perlukan kos untuk iklan Google Ads dan juga perlu sediakan kos untuk hosting & domain sendiri. Jangan terlalu risau sebab saya sediakan bonus senarai dimana anda boleh dapatkan domain dan hosting pada harga murah untuk anda bermula.

Saya baru dengan bisnes affiliate ni, ada group support tak?

Bagi anda yang kali pertama nak buat affiliate, anda pasti ada banyak soalan yang mahu ditanya. Dalam proses untuk anda buat bisnes ini nanti, anda mungkin akan ada beberapa halangan kecil yang anda perlukan bantuan lanjut dan jawapan. Untuk itu, Tuan Rashvin ada sediakan Group Support di FB untuk anda bertanyakan apa sahaja soalan yang anda ada dan Tuan Rashvin akan bantu memberikan anda jawapannya.

Pendek kata, jika ada apa-apa kekeliruan, tanya je dalam group ni nanti.

Panduan ini sesuai untuk siapa?

Panduan AffiliateXUSD ni untuk anda…

Apakah Pakej yang anda dalam panduan ini?

Panduan AffiliateXusd dibuka dalam 2 pakej iaitu,

Harga di atas adalah selepas diskaun. Masuk kan kod kupon diskaun ” FLASHSALERAYA ” semasa checkout untuk mendapatkan diskaun ini.

Bukan tu saja… Jom tengok BONUS BONUS Special yang saya sediakan untuk anda kat bawah ni…

Anda boleh dapat semua bonus-bonus ini jika anda membeli mana-mana pakej AffiliateXUSD

BONUS MANTAP BAKAL ANDA MILIKI...

Bonus 1 : Ebook Cairkan Hati Pelanggan

“MUNGKIN BUKU TENTANG
GRAFIK DAN COPYWRITING YANG PALING LENGKAP PERNAH DITULIS UNTUK ANDA SEMUA…”
 
Kepada anda semua yang nak belajar grafik dan copywriting, anda tahu tak anda boleh belajar sendiri dan mahir dalam dua perkara ini dalam 30 HARI SAJA hanya dengan berpandukan ebook ini?! 
 
Saya nak kongsikan sesuatu. Sekiranya anda ingin membuat pembeli membanjiri perniagaan anda dan membuat mereka MEMINTA anda untuk menjual produk dan perkhidmatan anda kepada mereka, ini akan jadi buku paling penting yang perlu anda baca.
 
Inilah sebabnya: Dengan ebook yang sepatutnya bernilai RM199 tetapi saya berikan tawaran istimewa PERCUMA bila anda dapatkan AffiliateXUSD. Ebook ini ada 177 muka surat, anda dapat meningkatkan respon pelanggan dengan grafik yang menarik dan copywriting yang mempengaruhi pemikiran pelanggan!
 
Bayangkan… Sekiranya anda berpandukan teknik dan taktik yang diajar dalam ebook ini, anda dapat mengurangkan kos pengiklanan untuk bisnes anda dan dapat melonjakkan jualan dalam masa yang sama, apa perasaan anda?

 

Bonus 2 : Lubuk Domain & Hosting Murah

Macam yang saya dah bagi  tau awal awal tadi… untuk anda bermula dengan bisnes affiliateXUSD ni anda perlukan hosting & domain sendiri.

Saya dah siap listkan dimana anda boleh dapatkan hosting dan domain dengan harga murah.

Bonus 3 : Strategi 60 Hari Instant Commision Warriorplus

Dalam ebook bonus ini, saya akan share strategi simple yang saya buat dalam masa santai untuk dapatkan status instant commission di marketplace warriorplus. Affiliate yang baru biasanya akan menghadapi masalah commision delay kerana masih baru dan score yang rendah. Dengan strategi ini, saya boleh jana komisen secara automatik terus ke dalam akaun paypal saya tanpa menunggu lama.

Lihat screen shot di bawah, dashboard akaun affiliate saya di warriorplus sebelum saya apply strategi simple ini.. komisen yang saya dapat dari jualan semua akan delay dari 7 ke 30 hari sebelum dapat cashout.

 

Ini pulak screen shot selepas saya apply strategi simple ni.. semua komisen di bayar instant ke akaun paypal saya.. tak perlu tunggu lama. Ada je jualan, komisen terus masuk .. best kan?

 

Bonus 4 : Clickbank Bundle Pack

Mencari cara terbaik & proven untuk buat duit dengan Clickbank. Saya sediakan pakej bundle Clickbank ini untuk anda.

Dalam pakej ini ada 3 panduan utama, iaitu:

1. 15 Top Clickbank Product Review. Kini anda tidak ada masalah untuk buat produk review. Ia adalah review 500 words untuk produk-produk hot di Clickbank pada tahun 2020.  

2. Clickbank + Bing Ads Training (English). Video course ini akan explain bagaimana anda boleh promote produk affiliate Clickbank menggunakan Bing Ads (iklan berbayar).

3. High Ticket Jacker (English) – Jika Clickbank + Bing Ads adalah strategi promosi produk clickbank menggunakan iklan berbayar, High Traffic Jacker pula video course bagaimana anda nak promote produk mahal di marketplace international dengan strategi SEO (Search Engine Optimization)

 

Bonus 5 : Video Creator Bundle Pack

Dalam pakej bundle ini anda akan dapat 3 cloud base software untuk hasilkan video untuk tujuan marketing anda.

Software tersebut adalah:

1. Creatofy Video Maker – Commercial License. Creatofy adalah web base video app yang bantu anda untuk create professional & creative video animasi untuk apa sahaja bisnes anda – events, ecommerce, webinar, promo product, special deal dan banyak lagi. Anda boleh memilih mana-mana template video yang tersedia dalam app ini dan edit untuk sesuaikan dengan bisnes anda. Creatofy ini disertakan dengan commercial licence.

2. Mockup Video Maker – Commercial License. MockUp Video Creator juga web base app untuk bantu anda hasilkan pelbagai peranti mockups, produk mockups sebagai penarik untuk video anda. Disediakan template dan fungsi Drag & Drop serta animasi dan video effects pastinya menjanjikan hasil video mockup yang terbaik. 

3. Ecom Video Maker – Commercial License. Ecom Video Maker adalah powerful video maker app untuk create “conversion tested” ecom video menggunakan ready-made video templates untuk sebarang product ecommerce.

 

Bonus 6 : GoNews Site Builder (PRO)

GoNews Site Builder (Versi PRO) adalah cloud based app yang mana anda boleh bina website news anda sendiri hanya dengan beberapa klik sahaja. Tiada hosting atau domain diperlukan. Anda boleh grab news contents yang disediakan dan post spinner akan menulis semula content tersebut menjadi lebih unik.

Anda boleh letak iklan produk produk affiliate atau adsense untuk jana income dari website news anda sendiri.

Bonus 7 : Group Telegram Belajar Marketing Percuma

Anda nak belajar tentang Facebook Ads? Instagram Ads? Atau apa-apa saja platform pengiklanan berbayar? Tanya apa saja soalan anda di dalam group telegram belajar marketing ni dan mereka yang pakar akan menjawap persoalan anda.

Bonus 8 : Sistem Email Marketing PERCUMA Untuk 1,000 ke 2,000 Subscriber

Saya akan share kepada anda bagaimana untuk mendapatkan sistem Email Marketing versi percuma yang boleh uruskan 1,000 hingga 2,000 subscriber anda tanpa sebarang kos!

NAK DAPAT SEMUA BONUS KAT ATAS?

Ikut simple step di bawah ni…

Terima kasih!

(C) All Rights Reserved.

 www.marketingbunk.com  | Privacy Policy | Terms & Conditions | Contact Us