" Ini apa INVESTOR buat di hujung minggu..."

Hujung minggu ni biasanya hari yang diambil oleh INVESTOR SAHAM yang tak ada masa nak tengok graf saham setiap hari tu. 

Mereka akan tengok apa perkembangan saham pegangan mereka. Terus melalui platform yang digunakan macam ini;

Berita mengenai MoU, perkembangan bisnes syarikat dan lain-lain.

Mereka juga akan baca laporan-laporan melalui laman web;

Eh ni saya ambil gambar dari WORKBOOK yang anda dapat bersama pembelian MAZHAB SAHAM GAYA INVESTOR.

Semua dah ada kat situ. Senarai rujukan untuk anda sebagai INVESTOR. Apa nak baca, apa nak kaji. Itu paling penting.

Printed WORKBOOK ni kita pos percuma untuk pembeli 28 – 30 JANUARI.

Hari ni LAST DAY untuk dapatkan PRINTED WORKBOOK ini. Belian esok tiada lagi komponen ini ya.

Jangan lupa, esok harga akan naik ke RM300 bagi MAZHAB SAHAM GAYA INVESTOR.

Mengapa pilih untuk beli esok kalau anda boleh beli hari ni dengan harga yang rendah + printed WORKBOOK

Eh tapi masih berbaloi kalau beli esok pun. Sebab anda akan jadi INVESTOR yang dapat keuntungan ‘pelbagai sumber’ dari saham. 

SHORT TERM TRADER saham memang tak dapat la email-email ini;

Jom belajar jadi investor!

“Di sebalik Ujian PKP, ada nikmat manis dalam SAHAM”

(C) All Rights Reserved.

 www.marketingbunk.com  | Privacy Policy | Terms & Conditions | Contact Us