TERBARU! Khas untuk usahawan online...

DGKad PREMIUM Akan Dilancarkan!

JUALAN DGKAD PREMIUM KINI DIBUKA!

3 JAM SAHAJA!

 

-> Harga DISKAUN Early Bird sehingga 50% Off
-> Lifetime Fee – Sekali bayaran sahaja.
-> Bonus-bonus super hebat bernilai ribuan ringgit kepada yang TERAWAL !
-> Antara BONUS SUPER PAWWA untuk anda yang terawal:
5 pembeli terpantas akan dapat free 2 akaun extra DGKAD premium (bernilai RM1200 setahun). Akaun ini anda boleh guna sendiri atau jual kepada orang lain dan simpan semua $$$$ keuntungan jualan.
5 pembeli terpantas juga diberikan slot solo ads – dimana link DGKad anda akan di blast/promote ke puluhan ribu database list kami yang bernilai RM2300
Dan banyak lagi…

TAWARAN INI SUDAH TAMAT

sila menangis tepi bucu katil 🙁

 

 

BONUS MANTAP BAKAL ANDA MILIKI...

APA ITU DGKAD?

Merupakan sebuah aplikasi khas untuk usahawan online hasilkan “micro landing page” sendiri. Ia boleh juga dikatakan sebagai “Kad Bisnes Digital”.

Jika dulu anda ada kad bisnes yang menggunakan kad atau kertas, tapi sekarang anda dah boleh buat Kad Bisnes Digital atau Online.

Anda akan mempunyai 1 link URL untuk diberikan kepada prospek anda. Di dalam page link URL tersebut, anda boleh masukkan link-link bisnes dan akaun media sosial anda.

Oleh itu, dengan hanya 1 link URL sahaja, prospek dan pelanggan anda boleh tengok kesemua link bisnes anda.

DGKad Premium (RM85)

Features:
1. 20 projects
2. Unlimited links
3. Custom back-half ( jika nak gunakan domain dgkad ) contohnya dgkad.com/lazot .. kalau tak, ia akan jadi x cantik macam ni dgkad.com/62u1ioa9
4. Deep links ( boleh letak link specific apps, contohnya link android/ios )
5. Customize Link Colors & animations
6. Advanced Statistics
7. Google Pixel Analytics
8. FB Pixel
9. Custom backgrounds
10. Link schedule ( boleh schedule link untuk di live dan schedule off bila tiba masanya yang anda mahukan )
11. SEO (Title n Meta Description setiap page link )
12. UTM Parameters
13. Link media sosial dalam bentuk icons
14. Extra Fonts
15. Password Protection content
16. Sensitive content warning
17. Leap links ( boleh letak link lain terlebih dahulu untuk redirect sekiranya page dgkad sedang update content )
18. Single Image
19. Boleh masukkan extra Text di tengah-tengah page selain dari Header & Description.
20. Embed video Youtube/Vimeo
21. Embed playlist lagu Spotify/ SoundCloud
22. Embed Tiktok dan Twitch
23. QR Code
24. Shortener URL

DGKad Premium Plus (RM97)

Features:
Dapat semua yg ada kat Premium dan tambah yg di bawah ni:
1. extra 30 Projects
2. Unlimited Links
3. 3 custom domains
4. Custom footer branding
5. Mail subscription box ( integrate dengan Mailchimp dan juga webhook untuk pengguna autoresponder selain Mailchimp )
6.Embed Apple Music Playlist
7. Embed Tidal Music Playlist
8. Embed Instagram Media
9. Embed Twitter Tweet
10. Masukkan link RSS Feed ( artikel dari blog )
11. VCard ( virtual card )
12. Boleh masukkan custom HTML
13. Image Grid ( sesuai untuk tunjuk produk atau portfolio )
14. Divider ( untuk kemaskan lagi page dgkad anda )

TONTON VIDEO DEMO DGKad PREMIUM

DAPATKAN DGKAD PREMIUM DAN SAYA BERIKAN EXTRA BONUS BERIKUT...

EXTRA BONUS # 1 : Percuma 10 Exclusive IM Tools ($99)

Saya akan berikan anda lifetime FREE akses kepada 10 Exclusive IM Tools berikut…

EXTRA BONUS # 2 : Sistem Email Marketing (Percuma 1,000 ke 2,000 Subscriber)

Sistem ini ada pakej berbayar dan pakej percuma. Dengan pakej percuma anda boleh send unlimited emails, bina unlimited forms dan landing page dan build database subscriber anda sehingga 1,000 subscriber. Saya akan tunjukkan bagaimana sistem ini boleh tambah bilangan kuota subscribers anda kepada 2,000 orang secara percuma.

EXTRA BONUS # 3 : SocialProof - FREE Forever Plan LIFETIME

SocialProof adalah widget yang boleh di intergrate dengan website anda (contoh wordpress, shopify dan sebagainya) untuk create notifikasi & increase conversion. Anda akan terima akses percuma lifetime dan termasuk semua future update. 

EXTRA BONUS # 4 : FREE SETAHUN Whatsapp Blaster 2021 + Bot Autoreply Software (Bonus ini untuk pembeli DGKad Premium Plus sahaja)

Saya akan belanja anda langganan 1 tahun lesen software terbaru Whatsapp Blaster 2021 + Bot Autoreply ini. Software ini perlu di install di PC sahaja melalui perisian Window (Window 10 recommended). Jika anda pengguna Mac & dan guna software ini anda kena cari solution cara install software window ke mac. Lesen setahun ini siap dengan update percuma. Untuk makluman lesen tahunan ini sangat terhad dan bonus ini hanya untuk pembeli DGKad Premium Plus sahaja. Kemungkinan besar harga pasaran software ini akan di naik kan tetapi saya dah deal siap-siap dengan owner untuk renew anda masih boleh mendapat pada harga promosi sekarang!

Ikuti langkah-langkah berikut untuk buat pembelian DGKad Premium:

  • Clearkan browser cookie anda terlebih dahulu.
  • Klik LINK INI anda akan dibawa ke salepage DGKad
  • Pilih pakej Akaun DGKad yang anda mahu dan klik butang tempahan
  • Pastikan paparan maklumat Ejen Affiliate adalah betul seperti berikut sebelum anda melengkapkan proses pembelian.
  • Pembelian anda akan disemak dan disahkan oleh Team Shopievo dalam masa 24 ke 48 jam.
  • Akses bonus akan saya email kepada anda selepas pengesahan dibuat.
  • Boleh PM saya di facebook untuk claim bonus anda. Link FB : Md Asri Abd Manaf

 

 

Terima kasih!

(C) All Rights Reserved.

 www.marketingbunk.com  | Privacy Policy | Terms & Conditions | Contact Us